Putini i kërkon përdorimin e ushtrisë jashtë vendit

Presidenti rus Vladimir Putin i kërkoi këshillit të federatës, dhoma e lartë e Parlamentit, autorizimin e përdorimit të një kontingjenti të forcave të armatosura ruse jashtë territoreve të Rusisë, njoftoi Kremlini në një komunikatë.

Putini i kërkon përdorimin e ushtrisë jashtë vendit

Presidenti, Vladimir Putin, i kërkoi sot senatit rus që të autorizojë përdorimin e forcës ushtarake jashtë vendit, njoftoi Kremlini, ndërkohë që Rusia është duke vepruar në aspektin diplomatik dhe ushtarak mbi dosjen siriane.

Putini i kërkoi këshillit të federatës, dhoma e lartë e Parlamentit, autorizimin e përdorimit të një kontingjenti të forcave të armatosura ruse jashtë territoreve të Rusisë, njoftoi Kremlini në një komunikatë.

Senatorët do të shqyrtojnë sot kërkesën e Putinit, që nuk e përmend Sirinë konkretisht, me dyer të mbyllura.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme