Drama e emigrantëve në tunelin La Manche

Tuneli "La Manche” që lidh Francën dhe Anglinë është bërë skenë e tentativave të emigrantëve që kërkojnë të kalojnë në Angli.

312458
Drama e emigrantëve në tunelin La Manche

Këta emigrantë të jashtëligjshëm ndërmarrin këtë veprim pavarësisht rrezikut që i kanoset.

Së fundmi, 200 emigrantë u munduan të kalojnë tunelit dhe u përballën me ndërhyrjen e policisë.

Emigrantët të cilët hidhnin slogane si: “Hapeni kufirin” apo “Ne nuk jemi kafshë” u ndaluan nga policia vendore.

Që nga muaji qershor, 9 emigrantë kanë humbur jetën në tentativën për të kaluar nga Franca për në Angli në këtë mënyrë.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme