Gjermani - Rifillon çaktivizimi i bombave të Luftës II Botërore

Autoritetet në veri të Gjermanisë evakuan të dielën rreth 16.000 persona nga shtëpitë e tyre dhe mbyllën një zonë të madhe të autostradës përgjatë kësaj zone për të përgatitur çaktivizimin e disa bombave të pashpërthyera që nga Lufta II Botërore.

346151
Gjermani - Rifillon çaktivizimi i bombave të Luftës II Botërore

Bomba të paplasura, që datojnë nga koha e sulmeve ajrore kundër Gjermanisë gjatë Luftës II Botërore, gjenden ende shpesh.

Shumë rajone në Gjermani kanë ekipe, që punojnë me kohë të plotë për zbulimin dhe çaktivizimin e tyre.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme