Rreziku i islamofobisë në Gjermani

Në Gjermani u arrestuan katër persona të dyshuar për projektimin e atentateve kundër myslimanëve.

263925
Rreziku i islamofobisë në Gjermani

Sipas Prokurorisë federale gjermane, katër personat e dyshuar se i përkisnin një organizate terroriste të ekstremit të djathtë , ishin duke përgatitur atentate anti-myslimane në këtë vend.

”Të dyshuarit, tre burra dhe një grua me kombësi gjermane të moshës nga 22 deri 56 vjeç, dyshohen për planifikimin e atentateve kundër personaliteteve salafiste, xhamive si dhe kundër qendrave të azilkërkuesve”, sipas Prokurorisë federale që ndodhet në Karlsruhe.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme