Ban Ki-Mun i bëri thirrje botës ndaj kërcënimit të DAESH

Gjakderdhja në Lindjen e Mesme nuk ka fund. Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Ban Ki-Moon, gjatë një fjalimi në Katar, tërhoqi vëmendjen në rritjen e tensionit në rajon dhe tha: “Nuk do të lejojmë që gjendja në Jemen të përhapet në rajon”.

235634
Ban Ki-Mun i bëri thirrje botës ndaj kërcënimit të DAESH

"Kërcënimi më i madh përballë botës sot, është lartësimi i DAESH-it” tha Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara Ban Ki-Moon.

Ai bëri thirrje që të eliminohen kushtet që lejojnë themelimin e grupeve të ngjashme si DAESH.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme