Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Kenia – El-shebab kërcënon për një luftë të pamëshirshme

Dy ditë pas masakrës së 148 personave në Universitetin e Garissas militantët e organizatës terroriste të el-Shebabit kanë kërcënuar Kenian për një luftë të gjatë dhe të pamëshirshme dhe për gjakderdhje të tjera.

Kenia – El-shebab kërcënon për një luftë të pamëshirshme

“Nuk kënaqeni ta lini qeverinë tuaj të ndërmarrë politika shtrënguese pa protestuar, ju mbështesni politikat e tyre duke i zgjedhur”, theksoi grupi i lidhur me Al-Kaedën.

“Do ta paguani këtë çmim me gjakun tuaj”, shtuan ata.

Militantët e El Shebabit kanë sulmuar rregullisht Kenian. Garissa dhe zona të tjera kufitare kanë qenë shpesh herë në shënjestër.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme