Kenia – 5 të arrestuar për sulmin në Universitetin Garissa

Pesë persona u arrestuan dhe u morën në pyetje në lidhje me sulmin e kryer nga një terrorist në Universitetin e Garissas, ku si pasojë mbetën të vrarë 148 persona, njoftoi sot Ministria e Brendshme.

Kenia – 5 të arrestuar për sulmin në Universitetin Garissa

Ne dyshojmë se ata janë bashkëpunëtorë me autorët e sulmit të kryer në Universitetin e Garissas (…) dhe po bëjmë përpjekje për të vendosur lidhjet me sulmin”, deklaroi Mwenda Njoka, zëdhënës i Ministrisë së Brendshme.

Mes këtyre të dyshuarve bëjnë pjesë dy persona të arrestuar në brendësi të Universitetit, dyshuar se kanë lehtësuar hyrjen e komandos dhe një anëtari të dyshuar në ambientet e Universitetit”, shtoi ai.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme