Australianët bllokojnë protestën antiislame

Australianët kanë reaguar ndaj protestës antiislame të mbajtur në Melburn dhe e kanë ndaluar atë.

225558
Australianët bllokojnë protestën antiislame

Australianët, të cilët kanë mbrojtur myslimanët në protestën, e cila zgjati për më shumë se tre orë, kanë mbajtur në duar pankarta me shkrime si "Racistë shkoni në shtëpitë tuaja", "islamofobistë shkoni në shtëpitë tuaja", "frikësohuni nga racizmi, jo nga myslimanët". Ndërsa protestuesit antiislamë kanë mbajtur në duar pankartat me shkrimet "Islami armiku i Perëndimit", "Zgjohu Australi", "jo ligjeve të sheriatit".

Pjesëmarrësit në protestat, të cilat filluan në një ambient të tensionuar, u shpërndanë pas protestave, të cilët zgjatën për më se 3 orë.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme