Ukrainë - Respektimi i armëpushimit, i kënaqshëm

Presidenca franceze njoftoi se François Hollande, Angela Merkel, Vladimir Putin dhe Petro Poroshenko konstatuan që respektimi i armëpushimit në lindje të Ukrainës ishte kryesisht i kënaqshëm pavarësisht incidenteve lokale, që duhen zgjidhur menjëherë.

Ukrainë - Respektimi i armëpushimit, i kënaqshëm

Ky konstatim u bë të dielën nëpërmjet një bisede telefonike mes katër liderëve në fjalë (Presidentit francez, François Hollande; Kancelares gjermane, Angela Merkel; Presidentit rus, Vladimir Putin dhe Presidentit të Ukrainës, Petro Poroshenko), disa orë pas hyrjes në fuqi të armëpushimit, sipas një komunikate të Pallatit "Elysee".


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme