SHBA-të mbyllin shërbimet konsullore të Ambasadës në Jemen

Ambasada e SHBA-ve në Sana do të mbyllet për publikun deri në një urdhër të ri, njoftuan të hënën diplomatët amerikanë në Jemen, ndërkohë që vendi është zhytur në një kaos që prej dorëheqjes së të gjithë qeverisë nën presionin e militantëve Husi.

SHBA-të mbyllin shërbimet konsullore të Ambasadës në Jemen

"Për shkak të dorëheqjes së fundmi të Presidentit, të Kryeministrit dhe të qeverisë së Jemenit, si dhe të problemeve të sigurisë, Ambasada nuk mund të kryejë shërbimet konsullore të zakonshme dhe aftësitë e saj për t’u shkuar në ndihmë qytetarëve amerikanë në raste emergjence janë tepër të kufizuara", bëri të ditur Ambasada në një mesazh drejtuar shtetasve amerikanë.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme