Cameron: Kërcënimi terrorist do jetë i pranishëm e për shumë vite

Kërcënimi ekstremist do të jetë i pranishëm edhe për shumë vite, deklaroi të dielën në Paris Kryeministri britanik, David Cameron, para se të merrte pjesë në marshimin kundër terrorizmit.

181806
Cameron: Kërcënimi terrorist do jetë i pranishëm e për shumë vite

Cameron, cituar në nga stacioni televiziv "Sky News", ka theksuar se "Britania e Madhe po përballet me të njëjtin kërcënim të ekstremizmit fanatik, që ka goditur Francën këtë javë".

"Kërcënimi terrorist është i pranishëm që prej disa vitesh dhe mendoj se do të jetë i pranishëm edhe për shumë vite të tjera", deklaroi ai.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme