Afganistan - Kerry, vizitë surprizë për mospajtimet presidenciale

Sekretarit amerikan i Shtetit, John Kerry, zhvilloi të enjten një vizitë të papritur në Kabul, ku dy ditë më parë një gjeneral i lartë amerikan u vra me armë zjarri nga një afgan.

83295
Afganistan - Kerry, vizitë surprizë për mospajtimet presidenciale

Burime nga Departamenti amerikan i Shtetit shpjeguan se qëllimi i vizitës ishte edhe për të tentuar një zbutje të tensionit mes dy kandidatëve për zgjedhjet presidenciale dhe rinisjes së procesit të tranzicionit në vend. Kerry duhet të takohet me dy kandidatët për president dhe me atë në largim, Hamid Karzai.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme