Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Hague në Bagdad për ofensivën suite

Ministri britanik i Punëve të Jashtme, William Hague mbërriti sot në Bagdad për t’i kërkuar drejtuesve irakianë të bashkohen përballë kërcënimit vdekjeprurës që përbën ofensiva e ndërmarrë nga kryengritësit sunitë.

Hague në Bagdad për ofensivën suite

Hague, vizita e të cilit nuk ishte njoftuar, do të diskutojë më drejtuesit irakianë për kërcënimin vdekjeprurës, për stabilitetin dhe integritetin territorial të Irakut, që përbën DAECH apo shteti islamik në Irak dhe në Damask (ISID) që drejton ofensivën në Irak, sipas komunikatës së Ministrisë britanike të Punëve të Jashtme.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme