Xhihadistët ekzekutojnë 15 anëtarë të forcave irakiane në Kirkuk

Xhihadistët ekzekutojnë 15 anëtarë të forcave irakiane në Kirkuk

Xhihadistët ekzekutuan 15 anëtarë të forcave irakiane në provincën multietnike të Kirkukut ku morën nën kontroll, një ditë më parë, disa rajone, konfirmuan zyrtarët lokalë.

Luftëtarët e shtetit islamik në Irak dhe Damask ekzekutuan 15 persona, policë, ushtarë dhe milicë anti-Kaeda, në disa lokalitete të provincës, theksuan zyrtarët.

Më shumë se 500 000 civilë janë larguar si pasojë e luftimeve në Mosul dhe në rajonet përreth, theksoi sot Organizatat Ndërkombëtare për Migracionin (IOM), një organizatë ndërkombëtare e pavarur, në një komunikatë.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme