Ndërpriten të gjitha fluturimet në aeroportin e Donetskut

Ndërpriten të gjitha fluturimet në aeroportin e Donetskut

Të gjitha fluturimet nga dhe në drejtim të aeroportit të qytetit Donetsk, në lindje të Ukrainës janë ndërprerë përkohësisht, njoftoi shërbimi i shtypit të aeroportit, pa dhënë shpjegime të mëtejshme.

”Vendimi u mor nga autoritetet ukrainase të aviacionit. Ky është gjithë informacioni që disponojmë aktualisht”, deklaroi një zëdhënës i aeroportit, Dmitri Kossinov.

 


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme