Oda Tregtare Kosovare-Turke forcon marrëdhëniet mes dy vendeve

Anëtarët e Odës Tregtare Kosovare-Turke (OTKT) kërkojnë lëvizje të lirë të mallrave e shërbimeve...

202874
Oda Tregtare Kosovare-Turke forcon marrëdhëniet mes dy vendeve

Tregtia dhe investimet e Turqisë në Kosovë gjithnjë u ngritën në nivele më të larta. Nga Oda Tregtare Kosovare-Turke thonë se ka gjithnjë e më shumë interesim që përmes ortakërive të fuqishme të ngrihen edhe më lartë këto marrëdhënie tregtare dhe të sigurohen investime të reja, që do të kontribuonin në forcimin e marrëdhënieve Kosovë-Turqi.

 

- Nga Muharrem Saraxholli -  


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme