Çavusoglu dhe Selakoviç diskutuan zhvillimet rajonale

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) ka diskutuar në telefon me ministrin e Punëve të Jashtme të Serbisë, Nikola Selakoviç marrëdhëniet dypalëshe dhe zhvillimet e fundit në rajon.

1760862
Çavusoglu dhe Selakoviç diskutuan zhvillimet rajonale

Ministria e Punëve të Jashtme të Turqisë njofton se ministri Mevlut Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) ka realizuar një bisedë telefonike me ministrin e Punëve të Jashtme të Serbisë, Nikola Selakoviç.

Sipas njoftimit të Ministrisë Çavushollu dhe Selakoviç kanë diskutuar marrëdhëniet dypalëshe dhe zhvillimet e fundit në rajon.Lajme të ngjashme