Vaksinat kundër koronavirusit të dhuruara nga Turqia mbërritën në Malin e Zi

Sot, 100 mijë doza të vaksinës së llojit të ri të koronavirusit (Kovid-19) të dhuruara nga Turqia, mbërritën në Podgoricë, kryeqyteti i Malit të Zi.

1725869
Vaksinat kundër koronavirusit të dhuruara nga Turqia mbërritën në Malin e Zi

Sot, 100 mijë doza të vaksinave të llojit të ri të koronavirusit (Kovid-19) të dhuruara nga Turqia, mbërritën në Podgoricë, kryeqyteti i Malit të Zi.

Ministrja e Shëndetësisë së Malit të Zi, Jelena Borovinic Bojoviç, gjatë marrjes në dorëzim të vaksinave Sinovac, tha se ndihma e Turqisë për vaksinat është tregues i marrëdhënieve të mira mes dy vendeve dhe u bëri thirrje qytetarëve që të vaksinohen.

Edhe Ambasadorja e Turqisë në Podgoricë, Songul Ozan deklaroi se epidemia do të luftohet më lehtë me bashkëpunim dhe solidaritet dhe u shpreh se epidemia do të përfundojë më shpejt me vaksinimin.Lajme të ngjashme