Erdogan dhe Miçotaqis u takuan në Bruksel

Ka përfunduar takimi i Presidentit të Republikës, Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) me kryeministrin grek, Qiriakos Miçotaqis.

1657869
Erdogan dhe Miçotaqis u takuan në Bruksel

Ka përfunduar takimi i Presidentit të Republikës, Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) me kryeministrin grek, Qiriakos Miçotaqis. 

Takimi është realizuar në kuadër të Samitit të NATO-s në Bruksel dhe ka zgjatur rreth një orë.Lajme të ngjashme