Hiqet detyrimi i testit PCR për shtetasit turq e serbë

Turqia me Serbinë kanë hequr reciprokisht detyrimin për shtetasit e tyre për të paraqitur në hyrje testin negativ PCR, pjesë e masave kundër koronavirusit të ri (Covid-19).

1639864
Hiqet detyrimi i testit PCR për shtetasit turq e serbë

Turqia me Serbinë kanë hequr reciprokisht detyrimin për shtetasit e tyre për të paraqitur në hyrje testin negativ PCR, pjesë e masave kundër koronavirusit të ri (Covid-19).

“Qytetarët e Turqisë dhe Serbisë do të kenë mundësi të udhëzojnë mes dy vendeve pas pasur nevojë për certifikatën e imunitetit/vaksinimit dhe rezultatin e testit PCR të përpiluara nga autoritetet kompetente të vendeve përkatëse. Kjo praktikë fillon të zbatohet që nga dita e sotme”,- njofton drejtori i përgjithshëm (CEO) i “Turkish Airlines” (THY), Bilal Ekshi (Ekşi) përmes një postimi që ka bërë në Twitter.Lajme të ngjashme