Reklama “Love Erdogan” në Sarajevë, një përgjigje ndaj asaj të shfaqur në New York kundër Erdoganit

Në panot e reklamave në Sarajevë kryeqytetin e Bosnjë-Hercegovinës, u shfaq një reklamë "Love Erdogan", një referencë ndaj Presidentit turk Recep Tayyip Erdogan.

1595689
Reklama “Love Erdogan” në Sarajevë, një përgjigje ndaj asaj të shfaqur në New York kundër Erdoganit

Në panot e reklamave në Sarajevë kryeqytetin e Bosnjë-Hercegovinës, u shfaq një reklamë "Love Erdogan", një referencë ndaj Presidentit turk Recep Tayyip Erdogan.

Panot e qendrave tregtare “Dom Mladih” dhe “Sara” në pjesë të ndryshme të kryeqytetit Sarajevë shfaqën reklamën "Love Erdogan" në përgjigje të një reklame të bërë nga një grup i anëtarëve të organizatës terroriste gyleniste (FETO) në New York të SHBA-së që synon shpifje ndaj Turqisë.

Reklama e shoqatës së FETO-s e shfaqur në një ekran digjaital afër sheshit Times Square në Manhattan ngjalli protesta nga Komiteti Drejtues Turko-Amerikan (TASC) dhe komunitetit turk dhe u hoq pas një reagimi të ashpër.

 


Lajme të ngjashme