Mali i Zi shpall “person të padëshiruar” ambasadorin serb në Podgoricë

Ambasadori serb në Podgoricë Vladimir Bozoviç u shpall "person i padëshiruar" për deklaratat e tij të diskutueshme mbi çështjet e brendshme.

1536309
Mali i Zi shpall “person të padëshiruar” ambasadorin serb në Podgoricë

Mali i Zi e ka shpallur ambasadorin serb në PodgoricëVladimir Bozoviç "person i padëshiruar".

Bozovic u shpall "person i padëshiruar" për deklaratat e tij të diskutueshme mbi çështjet e brendshme.

Pas këtij zhvillimi Mali i Zi i dërgoi një notë proteste Ministrisë së Jashtme serbe.

Në deklaratën e Malit të Zi të bërë në lidhje me çështjen thuhet: “Sjellja dhe deklaratat e Bozoviç nuk i kanë hije një diplomati. Ai është paralajmëruar për këtë shumë herë, në mënyrë verbale dhe me shkrim”.

 


Lajme të ngjashme