Kosovë – Mbërrin në Prishtinë ndihma e dytë mjekësore nga Turqia

Në kryeqytetin Prishtinë të Kosovës ka mbërritur pasditen e së premtes edhe ndihma e dytë me materiale mjekësore nga Turqia.

1405105
Kosovë – Mbërrin në Prishtinë ndihma e dytë mjekësore nga Turqia

Këto ndihma, kryesisht materiale të nevojshme për sigurinë në punë të personelit shëndetësor dhe pajisje të tjera mjekësore, iu dorëzuan autoriteteve të Kosovës me një ceremoni në prani të ministrit të Shëndetësisë, Arben Vitia dhe ambasadori të Turqisë në Prishtinë, Çagri Sakar.

Turqia i pati dërguar Kosovës ndihma në kuadër të luftës me koronavirusin e ri (COVID-19) edhe më datë 8 prill.Lajme të ngjashme