Maqedoni - Zëdhënësi i Presidencës së Turqisë vazhdon kontaktet

Zëdhënësi i Presidencës së Turqisë, Ibrahim Kalin, u takua të premten me Koordinatorin Kombëtar të Maqedonisë për NATO-n, Stevo Pendarovski në kuadër të një vizite që po realizon në këtë vend.

1111500
Maqedoni - Zëdhënësi i Presidencës së Turqisë vazhdon kontaktet
İbrahim Kalın_Makedonya temasları_1.jpg
İbrahim Kalın_Makedonya temasları_2.jpg

Zëdhënësi i Presidencës së Turqisë, Ibrahim Kallën (İbrahim Kalın), në takimin që realizoi në Shkup me Koordinatorin Kombëtar të Maqedonisë për NATO-n, Stevo Pendarovski dhe delegacionin e tij u shoqërua nga kryetari i Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), Serdar Çam, zëvendëskryetari i Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (Dijanet), Selim Argun, dhe ambasadorja e Turqisë në Shkup, Tylin Erkall Kara (Tülin Erkal Kara).

Pjesë e delegacionit të Maqedonisë në takim ishin zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës Petar Atanasov dhe deputeti Muhamed Zekiri.

Takimi vijoi prapa dyerve të mbyllura.

Kallën dhe delegacioni shoqërues morën pjesë në aktivitetet që u organizuan në Shkup me rastin e 21 Dhjetorit - Ditës së Arsimit në Gjuhën Turke në Maqedoni. (Anadolu Agency-AA)

 


Lajme të ngjashme