Gazetari grek flet me lakmi për industrinë turke të mbrojtjes

Në një kanal televiziv privat të Greqisë, videoja e sjelljes së prezantuesit, që shpjegonte hapat e hedhura nga Turqia në prodhimin kombëtar, hyri ndër më të shikuarat në median sociale.

Gazetari grek flet me lakmi për industrinë turke të mbrojtjes

Në një kanal televiziv privat të Greqisë, videoja e sjelljes së prezantuesit, që shpjegonte hapat e hedhura nga Turqia në prodhimin kombëtar, hyri ndër më të shikuarat në median sociale.  

Turqia vitet e fundit i ka dhënë një rëndësi të madhe prodhimit vendor në industrinë e mbrojtjes.

Media greke ndjek nga afër hapat që hedh Turqia në fushën e mbrojtjes.

Analisti grek i mbrojtjes, që prezanton një program televiziv në një kanal privat, Ioannis Theodoratos, kishte përsëri në rend të ditës nismat e Turqisë në fushën e industrisë së mbrojtjes.  

Theodoratos shpjegoi me lakmi prodhimin kombëtar të Turqisë në fushën e mbrojtjes.

“Këto nuk janë makete janë të vërteta” tha gazetari dhe analisti grek.

Qëndrimi i gazetarit grek në program hyri ndër më të ndjekurit në median sociale.

 


Lajme të ngjashme