Forcat Speciale të Shqipërisë rikthehen pas 6 vitesh në Afganistan

Ministrja e Mbrojtjes së Shqipërisë, Olta Xhaçka, ka bërë të ditur se Forcat Speciale shqiptare janë rikthyer në Afganistan dhe po ndihmojnë në trajnimin e komandove afgane...

Forcat Speciale të Shqipërisë rikthehen pas 6 vitesh në Afganistan

Ministrja e Mbrojtjes së Shqipërisë, Olta Xhaçka, ka bërë të ditur se Forcat Speciale shqiptare janë rikthyer në Afganistan dhe po ndihmojnë në trajnimin e komandove afgane.

“Forcat Speciale të Shqipërisë rikthehen pas 6 vitesh në Afganistan! Po e tregojnë veten sa specialë janë duke trajnuar komandot afgane në misionin 'Resolute Support Mission'. #KrenariPërFA”, shkruan Xhaçka në “Facebook”.Lajme të ngjashme