Kosovë – Haradinaj pret në takim krerët e Listës Serbe

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, zhvilloi të entjen një takim pune me kryetarin e Listës Serbe, Goran Rakiç dhe nënkryetarin e këtij subjekti, Milan Radojçiç...

Kosovë – Haradinaj pret në takim krerët e Listës Serbe

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, zhvilloi të entjen një takim pune me kryetarin e Listës Serbe, Goran Rakiç dhe nënkryetarin e këtij subjekti, Milan Radojçiç.

Në këtë takim u diskutua për situatën e përgjithshme në vend, me theks të veçantë për aspektet e sigurisë si dhe zhvillimit ekonomik e social.Lajme të ngjashme