Zëvendësministri grek: Rrëzimi i avionit grek nuk ka lidhje me Turqinë

Zëvendësministri i Mbrojtjes së Greqisë, Fotis Kuvelis në lidhje me rrëzimin e avionit reaktiv tip Mirage 2000, që u rrëzua në Detin Egje dhe si pasojë gjeti vdekjen piloti grek, tha se nuk ka lidhje me avionët luftarakë turq.

950753
Zëvendësministri grek: Rrëzimi i avionit grek nuk ka lidhje me Turqinë


Lajme të ngjashme