Një ditë kuq e zi në Afganistan, Forcat e Armatosura Shqiptare organizojnë një festë të veçantë

Forcat e Armatosura Shqiptare kanë organizuar një maratonë të veçantë, e cila bashkoi të gjithë kombet që kontribuojnë për paqen në vend.

Një ditë kuq e zi në Afganistan, Forcat e Armatosura Shqiptare organizojnë një festë të veçantë

Forcat e Armatosura Shqiptare kanë organizuar një maratonë të veçantë, e cila bashkoi të gjithë kombet që kontribuojnë për paqen në vend.

Fotot e evenimentit janë postuar nga ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka, e cila shkruan se, ishte një ditë e tërë që ju kushtua Shqipërisë dhe Forcave të Armatosura.

“Në Afganistan, ku djemtë tanë organizuan një maratonë të veçantë, e cila bashkoi të gjithë kombet që kontribuojnë për paqen në vend. Një ditë e tëra kushtuar Shqipërisë dhe Forcave të Armatosura.

#KrenaripërFA

#PërshëndetjeNgaKabuli

Eshtë statusi i plotë i Xhaçkës.Lajme të ngjashme