Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Nga ekspedita gjermane; 5 gjërat që s’duhet të humbisni pa parë nga vendi i shqiponjave

Mediat ndërkombëtare vazhdojnë të shkruajnë për Shqipërinë, ndërsa e radhës është reportazhi i “Bento.de” duke treguar shumëçka për tokën e shqiponjave.

Nga ekspedita gjermane; 5 gjërat që s’duhet të humbisni pa parë nga vendi i shqiponjave

Mediat ndërkombëtare vazhdojnë të shkruajnë për Shqipërinë, ndërsa e radhës është reportazhi i “Bento.de” duke treguar shumëçka për tokën e shqiponjave.

Udhëtimi i ekspeditës gjermane zgjati tri ditë në rrugët shqiptare, derisa kanë mbetur të befasuar për të mirë me atë se çfarë kanë parë në Shqipëri.

“Rruga ka qenë lehtë e kalueshme, edhe pse ka pasur vështirësi dhe rregullat nuk kanë qenë shumë të qarta. 350 kilometra nga veriu në jug, mund t’i kaloni pa problem për një javë, derisa mund të gjeni pak kohë edhe për të pushuar”, thuhet ndër të tjera në reportazh.

Pesë gjërat që nuk duhet të humbisni sipas reportazhit në Shqipëri janë: Kepi i Rodonit, Tirana, Parku Kombëtar në Llogara, Plazhet e jugut dhe Syri i Kaltër.

Artikullin e plotë të “Bento” mund ta gjeni në adresën: http://www.bento.de/trip/roadtrip-durch-albanien-das-sind-die-5-schoensten-stationen-mit-dem-auto-1522095/Lajme të ngjashme