Haradinaj uron besimtarët myslimane në ditën e shenjtë të Bajramit

Nëpërmjet një mesazhi në statusin e tij social Facebook Haradinaj uron Fitër Bajramin.

759080
Haradinaj uron besimtarët myslimane në ditën e shenjtë të Bajramit

Nëpërmjet një mesazhi në statusin e tij social Facebook, Haradinaj shprehet: “Urimet më të përzemërta në këtë ditë feste, edhe për Bashkësinë Islame të Kosovës, dhe kreun e saj, Myftiun Naim Tërnava! Kjo Ditë Bajrami, që vjen pas muajt të shenjtë të Ramazanit, edhe një herë na e kujton se sa i nevojshëm është solidariteti dhe ndihma për ata që kanë nevojë. Le të na shërbejë kjo ditë si ogur i mirë, që të jemi solidarë e ta mbështesim njëri tjetrin në vazhdimësi. RH”.Lajme të ngjashme