Korça – Aty ku takohen zejet, tradita dhe rinia

Zv. Kryeministri Niko Peleshi dhe Ministrja e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë Olta Xhaçka ishin në qytetin e Korçës, ku vizituan “Panairin e Zejtarisë”.

718288
Korça – Aty ku takohen zejet, tradita dhe rinia

“Panairi i Zejtarisë” i cili ka hapur siparin në Pazarin e Vjetër të Korçës, është një destinacion ku ushtrojnë profesionin e tyre 12 zejtarë.

Zv. Kryeministri Peleshi, ministrja Xhaçka dhe kryetari i Bashkisë së Korçës, Sotiraq Filo diskutuan me të rinjtë që ndjekin arsimin profesional për të ruajtur këtë traditë dhe zejtarë nga i gjithë qyteti, projektet për promovimin dhe mbështetjen e zejtarisë.

“Në Korçë po takohen zejet, tradita dhe rinia”, u shpreh ministrja Xhaçka.Lajme të ngjashme