Veseli: Fëmijët në sallën e Kuvendit me rastin e festës së 28 nëntorit

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka pritur ditën e mërkurë në sallën e Kuvendit të Kosovës një grup fëmijësh me rastin e festes së 28 nëntorit.

Veseli: Fëmijët në sallën e Kuvendit me rastin e festës së 28 nëntorit

Nëpërmjet një postimi në statusin e tij social Facebook, Veseli shprehet se “Vizita e sotme e këtyre fëmijëve të mrekullueshëm në zyrën time dhe shëtitja me ta nëpër sallën e Kuvendit, në prag të 28 Nëntorit, ishte pjesa më e bukur e ditës. KV”.Lajme të ngjashme