Joe Biden javën e ardhshme në turne ballkanik, përfshi Kosovë e Serbi

Zëvendëspresidenti amerikan, Joe Biden, javën e ardhshme do të vizitojë Kosovën...

549018
Joe Biden javën e ardhshme në turne ballkanik, përfshi Kosovë e Serbi

Zëvendëspresidenti amerikan, Joe Biden, javën e ardhshme do të vizitojë Kosovën.

Në një njoftim nga Shtëpia e Bardhë bëhet e ditur se Biden do të fillojë turneun ballkanik më 15 gusht, ndërkohë që përveç Kosovës pritet të vizitojë edhe Serbinë.

Nga njoftimi bëhet e ditur se Biden do të takohet me presidentët dhe kryeministrat e dy vendeve, por akoma nuk dihen çështjet për të cilat do të flitet.Lajme të ngjashme