Shqipëri – Partitë politike bien dakord për reformën

Zyra e shtypit e Kuvendit të Shqipërisë bëri me dije se Kryetari i Kuvendit Ilir Meta ka përshëndetur marrëveshjen e arritur për reformën në drejtësi.

Shqipëri – Partitë politike bien dakord për reformën

Është arritur zyrtarisht marrëveshja për Reformën në Drejtësi.

Kreu i Kuvendit përshëndet arritjen e konsensusit.

Zyra e shtypit e Kuvendit bën me dije se “Kryetari i Kuvendit Ilir Meta përshëndet marrëveshjen e arritur për reformën në drejtësi”.

Meta falënderoi Kryeministrin Rama, Kryetarin e Partisë Demokratike (PD) Lulzim Basha dhe ambasadorët Lu dhe Vlahutin.

Meta deklaron se marrëveshja është shenjë pjekurie dhe bashkimi.

Ai apelon për formalizimin e procesit me votën unanime në Kuvend.Lajme të ngjashme