Bushati dënoi sulmin terrorist në aeroportin e Stambollit

Ministri i Jashtëm shqiptarë, Ditmir Bushati dënoi ashpër sulmin nëpërmjet një mesazhi të postuar në llogarinë e tij Twitter.

Bushati dënoi sulmin terrorist në aeroportin e Stambollit

Ministri i Punëve të Jashtëm të Shqipërisë, Ditmir Bushati dënoi sulmin terrorist të ndodhur në aeroportin e Stambollit.

Në rrjetet sociale twitter, kryediplomati shqiptar shkruan: “Fuqimisht dënojmë sulmin terrorist në aeroportin e Stambollit. Mendimet tona janë me viktimat dhe familjarët e tyre”, shkruan Bushati duke e shoqëruar shkrimin e tij me dy flamuj turk dhe shqiptar.Lajme të ngjashme