Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Kuvendi i Kosovës nesër në mbledhje të jashtëzakonshme për zgjedhjen e presidentit

Për pozitën e presidentit të Republikës së Kosovës janë nominuar dy kandidatë, Hashim Thaçi dhe Rafet Rama.

Kuvendi i Kosovës nesër në mbledhje të jashtëzakonshme për zgjedhjen e presidentit

Njoftimi zyrtar bën të ditur se, të premten, më 26 shkurt, në orën 11:00, Kuvendi i Republikës së Kosovës do të mblidhet në seancë të jashtëzakonshme, me një pikë të vetme të rendit të ditës: zgjedhja e Presidentit të Republikës së Kosovës.

Kështu vendosi Kryesia e Kuvendit, në mbledhjen e saj të përbashkët me kryetarët e grupeve parlamentare, të kryesuar nga Kadri Veseli, kryetar.


Fjalët Kyçe: Kosova , Hashim Thaçi , Rafet Rama

Lajme të ngjashme