Inzko: Boshnjakët sot më entuziastë për BE-në

Përfaqësuesi i Lartë i Bosnjës, Valentin Inzko në një reportazh për TRT-në ka thënë se boshnjakët sot janë më entuziastë në lidhje me integrimin e vendit të tyre në shoqërisë dhe institucionet perëndimore.

363255
Inzko: Boshnjakët sot më entuziastë për BE-në

Në 20-vjetorin e mbarimit të luftës në Bosnjë-Hercegovinë dhe Marrëveshjes së Dejtonit, personi me autoritetin më të lartë në vend Përfaqësuesi i Lartë, Valentin Inzko ka bërë një deklaratë ekskluzive për TRT-në.

Inzko ka thënë se komuniteti ndërkombëtar nuk do të lejojë që serbët e Bosnjës të shkelin vijat e kuqe në vendin e tij.

Përfaqësuesi i Lartë ka nënvizuar gjithashtu se boshnjakët sot janë më entuziastë në lidhje me integrimin e vendit të tyre në shoqërisë dhe institucionet perëndimore.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme