Cerar: Sllovenia do të vendosë pengesa teknike në kufirin kroat

Sllovenia do të vendosë në ditët e ardhshme në kufirin kroat pengesa teknike, duke përfshirë në rast nevoje dhe një barrierë për të kontrolluar më mirë fluksin e emigrantëve që hyjnë në vend, njoftoi të martën Kryeministri slloven, Miro Cerar.

414856
Cerar: Sllovenia do të vendosë pengesa teknike në kufirin kroat

“Ne kemi vendosur (…) të fillojmë ndërtimin në ditët e ardhshme të pengesave teknike të përkohshme në kufirin Schengen me Kroacinë”, deklaroi ai.

“Këto pengesa, duke përfshirë këtu dhe barriera, do të kenë për qëllim drejtimin e emigrantëve drejt pikave kufitare”, theksoi Kryeministri slloven, Miro Cesar, në një konferencë shtypi.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme