Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Basescu, kryetar i partisë së djathtë "Rumania ime"

Ish-presidenti rumun, Traian Basescu u zgjodh kryetar i partisë së qendrës së djathtë ”Rumania ime”.

Basescu, kryetar i partisë së djathtë "Rumania ime"

Ai u zgjodh njëzëri pas votimit të 5 000 delegatëve në kongresin e kësaj partie.

Basescu ka qenë president i Rumanisë në dy mandate, 2004-09 dhe 2009-14.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme