Gjermani publikon datat e kthimit të azilkërkuesve shqiptarë

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë në Tiranë ka publikuar listën e datave të rikthimit të azilkërkuesve nga Shqipëria dhe rajoni për muajt gusht dhe shtator.

333403
Gjermani publikon datat e kthimit të azilkërkuesve shqiptarë

Sipas ambasadës, në kuadrin e aksionit të ndërmarrë nga institucionet gjermane për kthimin e përshpejtuar në atdhe të azilkërkuesve shqiptarë, do të jenë 11 data vetëm gjatë muajit gusht dhe shtator 2015 ku do të riatdhesohen nga

Policia Federale/Landet Federale me avionë charter azilkërkues nga Shqipëria dhe rajoni.

Lista e datave të rikthimit të azilkërkuesve nga Shqipëria dhe rajoni për muajin gusht dhe shtator:

20.08.2015 rreth 70 shqiptarë dhe 70 kosovarë

26.08.2015 rreth 70 shqiptarë dhe 70 kosovarë

02.09.2015 rreth 70 shqiptarë / Data e saktë nuk është përcaktuar ende përfundimisht.

03.09.2015 rreth 70 shqiptarë dhe 70 kosovarë

10.09.2015 rreth 70 shqiptarë dhe 70 kosovarë

15.09.2015 rreth 70 shqiptarë dhe 70 maqedonas

16.09.2015 rreth 70 shqiptarë dhe 70 serbë

17.09.2015 rreth 70 shqiptarë dhe 70 kosovarë

22.09.2015 rreth 70 shqiptarë dhe 70 kosovarë

29.09.2015 rreth 70 shqiptarë

30.09.2015 rreth 70 shqiptarë dhe 70 kosovarë


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme