Shqipëri - Reforma në drejtësi, mblidhet komisioni i posaçëm

Komisioni i posaçëm për reformën në drejtësi mblidhet paraditen e sotme, dy javë pas arritjes së marrëveshjes mazhorancë-opozitë për parimin e paritetit në këtë reformë.

Shqipëri - Reforma në drejtësi, mblidhet komisioni i posaçëm

Rendi i ditës i mbledhjes së sotme, i publikuar nga Zyra e Shtypit e Kuvendit, parashikon prezantimin e procesit të reformës në drejtësi nga nëntori i vitit të kaluar e deri më sot.

Më pas mbledhja do të vijojë me miratimin e analizës së sistemit të drejtësisë në Shqipëri, strategjisë së reformës së sistemit të drejtësisë dhe miratimin e planit të veprimit.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme