Memeti: Të arrestuarit e Kumanovës janë mirë

Avokati i Popullit në Maqedoni Ixhet Memeti ka thënë se të paraburgosurit në ngjarjen e 9 majit në Kumanovë e kanë gjendjen e mirë shëndetësore

Memeti: Të arrestuarit e Kumanovës janë mirë

Avokati i Popullit në Maqedoni Ixhet Memeti ka thënë se të paraburgosurit në ngjarjen e 9 majit në Kumanovë e kanë gjendjen e mirë shëndetësore.

Sipas tij, ata janë kontrolluar nga mjekët dhe sipas tyre disa nga prej tyre kanë lëndime më të lehta ndërkaq te disa më të rënda.

Memeti po ashtu tha se nga deklaratat e tyre është mësuar se ata janë lënduar gjatë arrestimit.

Avokati i Popullit po ashtu konfirmon se për një rast është ngritur kallëzim penal ndaj Policisë që ka përdorur dhunë të tepruar.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme