Thaçi: Gjykimi për Grupin e Drenicës vë në dilemë drejtësinë

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, thekson se gjykimi për Grupin e Drenicës e vë në dilemë drejtësinë dhe është jo vetëm tendencë për të njollosur luftën e drejtë të UÇK-së, por edhe për të njollosur vetë drejtësinë.

Thaçi: Gjykimi për Grupin e Drenicës vë në dilemë drejtësinë

Në një postim në rrjetin social Facebook, Thaçi shprehet se “Drejtësia ka qenë dhe mbetet qëllim dhe mision i popullit, i luftëtarëve të lirisë dhe i imi. Gjykimi për Grupin e Drenicës e vë në dilemë këtë synim dhe është jo vetëm tendencë për të njollosur luftën e drejtë të UÇK-së, por edhe për të njollosur vetë drejtësinë. Kjo tendencë tashmë nuk mbulohet nga asgjë dhe askush”.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme