Deputetet shqiptare në seancë të përbashkët në Prishtinë

Deputetet e Kosovës-Shqipërisë-Maqedonisë do të marrin pjesë në një seancë të përbashkët që do të mbahet sot në Kuvendin e Kosovës me rastin e 8 Marsit.

Deputetet shqiptare në seancë të përbashkët në Prishtinë

Në Prishtinë, sot, në shenjë të 8 marsit – Ditës së Grave, mbahet seancë e përbashkët e deputeteve të Kuvendit të Republikës së Kosovës me deputetet nga Shqipëria dhe Maqedonia, si dhe politikaneve nga Mali i zi dhe Presheva.

Seanca mbahet në sallën e Kuvendit të Republikës së Kosovës, duke filluar nga ora 11:30. Para se të fillojë seanca, kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli dhe Grupi i Grave Deputete do të presin mysafiret e kësaj seance në hollin e Kuvendit, duke filluar nga ora 11:00.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme