Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Shqipëri-Kroaci, marrëdhënie të shkëlqyera për integrimin evropian

Shqipëria dhe Kroacia vijojnë marrëdhëniet e shkëlqyera mes tyre sa i takon bashkëpunimit rajonal, por edhe ndërtimit të veprave infastrukturore.

Shqipëri-Kroaci, marrëdhënie të shkëlqyera për integrimin evropian

Kjo marrëdhënie e shkëlqyer që kemi, vijoi Pusic, na ndihmon të ecim përpara, jo vetëm në bashkëpunimin dypalësh, por edhe në bashkëpunimin për të ardhmen e Shqipërisë në BE, për integrimin evropian. Shqipëria dhe Kroacia kanë bashkëpunim dypalësh të shkëlqyer, nga kjo fiton stabiliteti për rajonin, por edhe stabiliteti në të gjithë Evropën.

"Biseduam për transportin, autrostradat, por edhe për gazsjellësin Adriatiko-Jonian; çështje, që janë shumë të rëndësishme për ne", përfundoi ajo.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme