Shqipëri - Ambasadori i ri i SHBA-ve mbërrin në Tiranë

Ambasadori i ri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Donald Lu, ka mbërritur të dielën në Shqipëri, ku është pritur në Aeroportin "Nënë Tereza" të Rinasit nga stafi i Ambasadës, me në krye zv.ambasadorin Henry Jardine.

Shqipëri - Ambasadori i ri i SHBA-ve mbërrin në Tiranë

Ambasadori i ri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Donald Lu, ka prezantuar veten dhe atë çfarë dëshiron t’iu ofrojë shqiptarëve para disa ditësh në një videomesazh.

"Si ambasador, jam i angazhuar të mbështes përpjekjet e popullit shqiptar në ndërtimin e institucioneve demokratike, ta bëjmë Shqipërinë aleat më të fuqishëm të NATO-s dhe të punojmë me Shqipërinë në rrugën e saj drejt anëtarësimit në BE", thekson ambasadori amerikan.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme