Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Thaçi ka besim në krijimin e institucioneve në ditët e ardhshme

Kryeministri në detyrë, Hashim Thaçi, në mbledhjen e Qeverisë ka thënë se duhet të kenë përgjegjësinë si bartës të institucioneve dhe partive, të krijojnë institucione të reja të dala nga zgjedhjet e 8 qershorit.

Thaçi ka besim në krijimin e institucioneve në ditët e ardhshme

Kryeministri në detyrë, Hashim Thaçi, në mbledhjen e Qeverisë ka thënë se duhet të kenë përgjegjësinë si bartës të institucioneve dhe partive, të krijojnë institucione të reja të dala nga zgjedhjet e 8 qershorit, të vlerësuara si të lira, demokratike. Ai tha se ka besim në krijimin e institucioneve në ditët e ardhshme, bën të ditur KosovaPress.

 

Në mbledhjen e qeverisë u miratuan edhe një sërë propozim-vendimesh si dhe u bë miratimi i kërkesës së ministrit të FSK-së, Agim Çeku, për shtyrjen e rivarrimit të eshtrave të Isa Boletinit më 16 janar në 99-vjetorin e rënies së tij.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme