Agjencitë ATSH dhe AA zgjerojnë bashkëpunimin

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Telegrafike Shqiptare, Gëzim Podgorica priti në një takim Drejtorin për Ballkanin në Agjencinë turke Anadolu, Omer Çetres dhe një grup gazetarësh të këtij institucioni.

Agjencitë ATSH dhe AA zgjerojnë bashkëpunimin

Transmetimi edhe në gjuhën e shqipe, duke e çuar në nëntë numrin e gjuhëve që transmeton Agjencia Anadolu është një tregues konkret në këtë drejtim.

Zoti Podgorica e vlerësoi shumë këtë sipërmarrje të re të kolegëve turq dhe u shpreh i gatshëm për të përcaktuar piketa të reja të bashkëpunimit midis dy institucioneve.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme