Saranda është përparësi e Qeverisë

Kryebashkiaku i Sarandës Stefan Çipa shprehet se, Saranda është pjesë e programit zhvillimor të njohur me inicialet PIK (Projekte të Investimeve Kapitale).

Saranda është përparësi e Qeverisë

Duke përmendur atë për kurorën e gjelbër të Sarandës, me vlerë prej 250 milionë lekësh, investimin që përmirësoi ndjeshëm rrjetin e furnizimit me ujë të qytetit të Sarandës për verën e vitit 2014 dhe vazhdimin e investimit për përfundimin e unazës mbi port, këto janë vetëm një pjesë e financimeve që i kanë takuar Sarandës në këta 7 muaj të vitit në vazhdim.

Të tjera ndryshime të mëdha dhe investime të mëdha e presin Sarandën, si shprehje e vëmendjes që ka Qeveria Rama për këtë qytet, me përparësi turizmin.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme